Apr 30, 2019 - May 02, 2019 | Las Vegas, United States

Agenda

Program Schedule

Tuesday
Apr 30, 2019
11:00AM – 07:00PM
Registration
12:30PM – 01:20PM
"MicroCaps in Australia: Opportunities Down Under"

Moderator: Tobias Carlisle, Acquirer's Fund, LLC

Participants: 

Tinybeans (ASX: TNY)

First Au (ASX: FAU)

KneoMedia Ltd. (ASX: KNM)

Imugene Ltd. (ASX: IMU)

Panel Discussion
01:30PM – 02:20PM
“Accessing North American Markets and Investors”

Moderator: Margaret Rosenfeld, K&L Gates LLP

Participants: 

Louis Bevilacqua, Bevilacqua PLLC 

Richard Friedman, SheppardMullin

Andy Kyzyk, OTC Markets Group

Brady Fletcher, TMX Group

Edric Guo, Univest Securities, LLC

Panel Discussion
02:30PM – 03:30PM
"Best of the Really Undiscovered"

Moderators: Brandon Mackie and Paul Andreola, Small Cap Discoveries

Participants: 

Atlas Engineered Products (TSX-V: AEP) (PINK: APEUF)

Sangoma Technologies (TSX-V: STC) 

Xebec Adsorption (TSX-V: XBC) 

Panel Discussion
03:30PM – 04:00PM
Networking Break
Networking
04:00PM – 04:50PM
"Uplisting In The Current Regulatory and Business Environment"

Moderator: Joe Lucosky, Lucosky Brookman

Participants: 

Peter Goldstein, Exchange Listing, LLC

Luisa Ingargiola, Avalon GloboCare

Michael Jacobs, The Benchmark Company LLC

Panel Discussion
05:00PM – 05:50PM
"MicroCaps in 2019: An Accounting Perspective"

Moderator: Neil Levine, Friedman LLP

Participants: 

Corey Fischer, Weinberg & Company

David Grossman, Marcum LLP

Shaji Varghese, Friedman LLP

Amanda Schlank, SingerLewak LLP

Panel Discussion
06:00PM – 07:00PM
"Planet MicroCap Podcast: LIVE"

Moderator: Robert Kraft, Planet MicroCap Podcast

Participants: 

Connor Haley, Alta Fox Capital

Sam Namiri, Ridgewood Investments

Chris Lahiji, LD Micro

Jason Hirschman, Hirschman Family Office

Panel Discussion
07:15PM – 09:15PM
Networking Event at Paris Las Vegas Hotel - Champagne 2 Room
Networking
Wednesday
May 01, 2019
06:00AM – 06:00PM
Registration
06:30AM – 08:00AM
Breakfast
Networking
08:00AM – 12:00PM
Microcap Company Presentations I
Company Presentations
12:00PM – 12:30PM
Lunch Session with Maj Soueidan, GeoInvesting.com "What Do I Own?"
Panel Discussion
12:30PM – 06:00PM
Microcap Company Presentations ||
Company Presentations
06:00PM – 07:00PM
Keynote Presentation with Tobias Carlisle, Acquirer's Fund, LLC
Keynote Presentation
07:00PM – 09:00PM
Networking Party sponsored by The Money Channel NYC in the Exhibit Hall
Networking
Thursday
May 02, 2019
06:00AM – 04:00PM
Registration
07:00AM – 08:00AM
Breakfast
Networking
08:00AM – 08:30AM
1 on 1 Meetings

Prearranged one-on-one meetings

Meetings every 30 minutes

Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

    1:1 Meetings
    08:30AM – 09:00AM
    1 on 1 Meetings

    Prearranged one-on-one meetings

    Meetings every 30 minutes

    Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

      1:1 Meetings
      09:00AM – 09:30AM
      1 on 1 Meetings

      Prearranged one-on-one meetings

      Meetings every 30 minutes

      Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

        1:1 Meetings
        09:30AM – 10:00AM
        1 on 1 Meetings

        Prearranged one-on-one meetings

        Meetings every 30 minutes

        Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

          1:1 Meetings
          10:00AM – 10:30AM
          1 on 1 Meetings

          Prearranged one-on-one meetings

          Meetings every 30 minutes

          Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

            1:1 Meetings
            10:30AM – 11:00AM
            1 on 1 Meetings

            Prearranged one-on-one meetings

            Meetings every 30 minutes

            Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

              1:1 Meetings
              11:00AM – 11:30AM
              1 on 1 Meetings

              Prearranged one-on-one meetings

              Meetings every 30 minutes

              Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                1:1 Meetings
                11:30AM – 12:00PM
                1 on 1 Meetings

                Prearranged one-on-one meetings

                Meetings every 30 minutes

                Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                  1:1 Meetings
                  12:00PM – 12:30PM
                  1 on 1 Meetings

                  Prearranged one-on-one meetings

                  Meetings every 30 minutes

                  Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                    1:1 Meetings
                    12:30PM – 01:00PM
                    1 on 1 Meetings

                    Prearranged one-on-one meetings

                    Meetings every 30 minutes

                    Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                      1:1 Meetings
                      01:00PM – 01:30PM
                      1 on 1 Meetings

                      Prearranged one-on-one meetings

                      Meetings every 30 minutes

                      Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                        1:1 Meetings
                        01:30PM – 02:00PM
                        1 on 1 Meetings

                        Prearranged one-on-one meetings

                        Meetings every 30 minutes

                        Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                          1:1 Meetings
                          02:00PM – 02:30PM
                          1 on 1 Meetings

                          Prearranged one-on-one meetings

                          Meetings every 30 minutes

                          Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                            1:1 Meetings
                            02:30PM – 03:00PM
                            1 on 1 Meetings

                            Prearranged one-on-one meetings

                            Meetings every 30 minutes

                            Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                              1:1 Meetings
                              03:00PM – 03:30PM
                              1 on 1 Meetings

                              Prearranged one-on-one meetings

                              Meetings every 30 minutes

                              Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                                1:1 Meetings
                                03:30PM – 04:00PM
                                1 on 1 Meetings

                                Prearranged one-on-one meetings

                                Meetings every 30 minutes

                                Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                                  1:1 Meetings
                                  04:00PM – 04:30PM
                                  1 on 1 Meetings

                                  Prearranged one-on-one meetings

                                  Meetings every 30 minutes

                                  Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                                    1:1 Meetings
                                    04:30PM – 05:00PM
                                    1 on 1 Meetings

                                    Prearranged one-on-one meetings

                                    Meetings every 30 minutes

                                    Lunch will served between 12:00pm - 2:00pm

                                      1:1 Meetings
                                      The event agenda's time zone is PDT.